torsdag 26. januar 2012

Nordlys og strikkesokker

Dette er ikke ment som en værblogg, men likevel - det fantastiske nordlyset som vi har hatt må jeg bare få vise dere. To kvelder har det "vist seg" i all sin prakt. Litt av et syn ! Og som ikke det er nok,er vi faktisk lovet mer de neste dagene.


For å holde meg til bloggens tema- nemlig strikking - vil jeg presentere noe av det jeg har laget i det siste :
Som dere ser liker jeg å strikke sokker.Gjerne da i et tynt og fargerikt ullgarn.Garnet må være i ull -superwash og inneholde polyamid slik at det blir slitesterkt.


Jeg synes det er gøy å kombinere brukervennlighet med morsomme detaljer, og har strikket mange sokker med "vaffelmønser" på skaftet. Det er godt mulig at mønsteret har et annet navn, men jeg bruker "vaffelmønser" fordi det minner om mønsteret i et vaffelhjerte. Egentlig er det bare rett- og vrangmasker, så funksjonen blir den samme som på vanlige sokker.

Her er et utsnitt av "vaffelmønsteret"
   Neste tilskudd til det store trauet:

Herresokker i brune nyanser.


-Liv

5 kommentarer:

 1. Nordlys er herlig!! Fant bloggen din via Epla :) gleder meg til å følge deg videre!!!

  SvarSlett
 2. Hei og tusen takk for at du kom innom bloggen min.

  Jeg har lagt merke til deg tidligere, og har tittet i butikken din flere ganger. Du har nydelige smykker, og du har veldig klare og fine bilder av produktene dine. Koselig at du vil følge meg, jeg skal prøve å legge ut et nytt innlegg snart;)

  SvarSlett
 3. Hei, jeg også fant bloggen din på Epla, liker å strikke jeg også, men det blir mest sying av vesker for tiden. Døgnet har for lite timer innimellom.
  Ha en fortsatt fin kveld.
  Monika

  SvarSlett
 4. Takk det samme:) Du er faktisk på min favorittliste:) Gøy at du tok turen innom bloggen min.

  SvarSlett
 5. Hei hei, artig det "vaffelmønstre":) Blir nødt til å teste det ut på julesokkene neste år til familien her. Hjemmestrikka sokker er obligatorisk under treet. men moro å få litt variasjon på de:)

  SvarSlett